Voorwaarden


De Algemene Voorwaarden zijn ook van toepassing op de producten die wij aanbieden via onze webshop. U kunt desgewenst de voorwaarden hier downloaden.

Wij vinden het fijn als u de wijn per doos bestelt. Daarom geven wij u elke 12e fles van dezelfde wijn gratis, zolang de voorraad strekt uiteraard. Tijdens de introductieperiode die loopt tot en met 30 september 2014 ontvangt u zelfs de 11e en de 12e fles gratis bij bestellingen van 12 flessen van dezelfde wijn.

Wij bieden niet ons volledige assortiment aan via de webshop. De wijnen die wij aanbieden voor particulieren zijn meestal wijnen waarvan wij de volgende jaargang al in huis hebben, of waaraan in de pers aandacht is besteed, of wijnen waar klanten al specifiek naar hebben gevraagd. Onze eerste doelgroep is en blijft de betere horeca, maar gezien de doorverwijzingen van restaurants aan hun gasten naar de Champagnist, en gezien de directe verzoeken van klanten, is er genoeg ruimte om ook een aantal wijnen direct te verkopen. Als u een specifieke wijn die u in een restaurant gedronken heeft wilt bestellen, terwijl deze niet in de shop is opgenomen, dan kunt u ons het beste even een bericht sturen, en dan helpen we u graag.

mp3 database movie database pdf database